Kroatias hovedstad Zagreb er for tredje år på rad kåret til beste europeiske juledestinasjon av den anerkjente reiseportalen European Best Destinations. På de neste plassene kom Colmar i Frankrike og Østerrikes hovedstad Wien. 

Kroatias hovedstad Zagreb er en flott by å besøke – spesielt ved juletider. Her ligger nemlig Europas beste julemarked. (bildekilde: croatia.hr)

Også dette året viser Zagreb sine besøkende det beste av det beste — et omfattende og variert program hver dag med bortimot 2.500 deltagende aktører.

Advent in Zagreb startet lørdag den 2. desember 2017 og varer til den 7. januar 2018.

Les mer om kåringen til European Best Destinations HER (ekstern lenke)

I tillegg til det tradisjonelle julemarkedet, er det i år også være flere andre attraksjoner som ønsker de besøkende velkommen — the Croatian Railway Museum, Advent in Prekrižje, Caffe de MatoÅ¡ og Advent in Marić Passage.

De besøkende kan også forvente seg en rekke utstillinger, som den som omhandler Nikola Tesla, som kan ses i MeÅ¡trović Pavilion.

Les flere saker om Kroatia HER 

Les også: Zagreb topper Lonely Planets “2017 Best in Europe” - Møt førjulen i Zagreb - Kroatiens första Michelinstjärna till restaurang Monte i Rovinj

Kommentarer