Kroatias hovedstad Zagreb topper Lonely Planet sin liste “2017 Best in Europe“. Byen roses for å være både kosmopolittisk og genuin. Den nyåpnede flyplassen gjør at det aldri har vært rimeligere og lettere å komme til den kroatiske hovedstaden.

Gammel kirke i Zagreb (bildekilde (infozagreb.hr/antor.no)

– Fra kulturelle eventyr til spektakulære naturopplevelser, har Europa et tilbud til alle reisende”, sier sjefsreaktør Tom Hall i Lonely Planet, og forklarer hvorfor Zagreb inntar førsteplassen:

– Listen over Europas beste destinasjoner baserer seg på omfattende innsamlet materiale fra ulike destinasjoner over hele kontinentet, med fokus på steder som tilbyr noe nytt, spennende og uoppdaget; noe som gjør stedet verdt et besøk. Zagreb topper listen fordi byen innfrir alle disse kravene.

– Kroatia er for tiden en av de mest populære destinasjonene i Europa. Mange reiser direkte til de populære badestedene, noe som innebærer at de går glipp av et besøk i byen med et pulsernde kulturtilbud, et enormt spekter av tilbud på mat og drikke, og som nå er lettere å nå enn noengang.”

Les mer om Zagreb HER,  på Lonely Planet HER og om Kroatia HER – Nettsiden til Zagreb Franjo Tudman Airport  finner du HER

Les flere nyheter om Kroatia HER og om Zagreb HER 

Kommentarer